yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

yürekin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çallıkışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile takip buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak fakatçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında yaşama güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik idare etmek yerine yangın merdivenleri zarfında âdemoğlu barındıran tüm kuruluşlarda olmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya yakın ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak Yangın Merdiveni Kapısı istem olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlanır. Yapılan araştırmalar, yangın saksılangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet içinde olay yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yeniden sadece 6 dakikalık kesik bir sürede havaın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla yapıların derunindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız evet. En yerinde almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi evet da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı bâtınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page